Edicioni i tretë i Konferencës Ndërkombëtare Modeli i Kombeve të Bashkuara

  Sot filloi punimet Konferenca Ndërkombëtare Modeli i Kombeve të Bashkuara në Kosovë e cila po mbahet në Universitetin e Prishtinës - Fakultetin Filozofik. Kjo...

MEU Kosova

MUN Kosova

Pasqyrat Financiare

Ngërqi politik mund të shkaktojë një valë të re të migrimeve masive të të...

https://www.youtube.com/watch?v=_balPUmJUOk&app=desktop Sipas studimeve empirike nga iCHAT disa ekonomistë theksojnë se, papunësia, për një kohë të gjatë, është shkaku kryesor, dhe çdo largim i politikës nga...

MEETING WITH MINISTER OF EDUCATION, SCIENCE AND TECHNOLOGY Mr. ARSIM BAJRAMI

 Sot më 16.03.2016, Drejtori Ekzekutiv : Ma.sc.  Besmir Kokollari, Koordinatorja e Zyres në iCHAT : Albanë Hoti, takuan Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë,...

Trajnime falas në fushën e ndërmarrësisë dhe aftësimit profesional për të rinjë

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime "iCHAT" në kuadër të projektit "Promovimi i punësimit të të rinjve përmes trajnimeve profesionale, trajnimeve të ndërmarrësisë...