Në Drenas iCHAT ndanë Certifikatat për pjesëmarrësit në Trajnim

 

iCHAT ka bërë shperndarjen e Certifikatave në komunën e Drenasit për trajnimin dhe konsulencen në fushën e ndërmarrësisë ( Ndërmarrësi, Biznes plan dhe marketing) për personat në nevojë, në kuadër të projektit “Riintegrimi i qëndrueshëm i të kthyerve dhe parandalimi i migrimit të qytetarëve në Pejë, Skenderaj dhe Drenas”, i cili financohet nga DIMAK/ GIZ .

 

.33216296_1656134134463839_1619688156515270656_o 33386607_1656134284463824_6796529155983802368_o 33470449_1656133901130529_2956418997077147648_o (1) 33470449_1656133901130529_2956418997077147648_o 33471846_1656133867797199_4703214537464086528_o 33500813_1656134077797178_7991938568731754496_o 33520912_1656134107797175_2619519580535521280_o