iCHAT nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me BETA e.V

 

Instituti Cilsorë për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime  (iCHAT) ka nëshkruar marreveshje bashkepunimi me Bringing Europeans Together Association (BETA) e.V, si themeluese e Modelit të Bashkimt Evropian.
iCHAT është bërë pjesë e rrjetit dhe ka hyrë në partneritet me organizatës BETA. e.V e cila është themeluese e Model Europian Union.

BETA e. V është organizata që organizon MEU Strasburg, Modeli i parë i simulimit të Bashkimit Evropian dhe e vetmja që mbahet në selinë e Parlamentit Evropian në Strasburg.
Njëherit Drejtori Ekzekutiv në iCHAT: Besmir Kokollari dhe Léo Wilkinson – Presidenti i BETA. e. V nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi.