iCHAT ndanë Mirënjohje Drejtorit të Departamentit për Rini në MKRS

Në Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit Drejtori Ekzekutiv: Besmir Kokollari dhe përfaqësues nga iCHAT takuan Drejtorin e Departamentit për Rini Z. Xhevat Bajrami, ku u diskutua për Konferencën e Parë Ndërkombëtare Moeli i Bashkimit Evropian Kosova 2016, me ç’rast Z. Bajramit ju nda një Mirënjohje nga iCHAT si shenjë falenderimi për mbështetjen në organizimin e Konferencës në fjalë.