Tag: eksperiment social

Eksperimenti Social

https://www.youtube.com/watch?v=BXm1sWHNpk8&feature=youtu.be Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime "iCHAT" në kuadër të projektit "Informojmë që të Prandalojmë" ka realizuar eksperimentin ...