Latest Post

Mesazhi i H.E. Ulrik Lunacek

Instituti Cilesore per Hulumtime Analiza dhe Trajnime (iCHAT) ne bashkepunim me "BETA e.V" per here te dyte organizon Konference nderkombetare “Model European Union Kosova 2017” e cila po mbahet  ne Parlamentin e...

Eksperimenti Social

https://www.youtube.com/watch?v=BXm1sWHNpk8&feature=youtu.be Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime "iCHAT" në kuadër të projektit "Informojmë që të Prandalojmë" ka realizuar eksperimentin social në qendër të Prishtinës me moton PA MURE. Qëllimi i eksperimentit...

Page 36 of 40 1 35 36 37 40