Në Skenderaj iCHAT ndanë Certifikatat

iCHAT ka bërë shperndarjen e Certifikatave në komunën e Skenderajit për trajnimin dhe konsulencen në fushën e ndërmarrësisë ( Ndërmarrësi, Biznes plan dhe marketing) për personat në nevojë, në kuadër të projektit “Riintegrimi i qëndrueshëm i të kthyerve dhe parandalimi i migrimit të qytetarëve në Pejë, Skenderaj dhe Drenas”, i cili financohet nga DIMAK/ GIZ.

 

29570407_1948053108551899_2996079111635468288_n 33341424_1948053181885225_5096159055265660928_n 33354545_1948053081885235_1330131932549218304_n 33359922_1948053085218568_3935455855897477120_n 33377321_1948053065218570_573541905413963776_n 33379085_1948053115218565_4791733882154123264_n 33396418_1948053011885242_7772687381693464576_n 33432962_1948053155218561_3658574655947538432_n 33434813_1948052975218579_5935408794619084800_n 33436555_1948053001885243_751522386632769536_n 33471911_1948053141885229_6031248120791171072_n 33475220_1948052991885244_6511162178693758976_n 33553714_1948053051885238_2624358930641321984_n