iCHAT dhe IOM nënshkruajnë kontratë për implementimin e projektit në Novobërdë

13169869_1176547599035791_924280458_o 13161404_1176517252372159_1406278276_o 13120397_1176517242372160_1518777659_o

Sot më 06 . 05. 2016 Drejtori Ekzekutiv: Ma.sc. Besmir KOKOLLARI dhe Zv. Drejtori: Eugen Cakolli nënshkruan Kontratën me International Organization of Migration-  IOM për implementimin e projektit për krijimin e ndërmarrjes shoqërore për prodhimin e briketit për ngrohje. Ky projekt do të implementohet në Novobërdë.