Takimi me Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Z. Arsim Bajrami

arsim Bajrami Sot më 16.03.2016, Drejtori Ekzekutiv : Ma.sc.  Besmir Kokollari, Koordinatorja e Zyres në iCHAT : Albanë Hoti, takuan Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Prof.Dr. Arsim Bajrami. Në Takim u diskutua për punën e Institutit iCHAT, si dhe për Modelin e Bashkimit Evropian Kosova 2016 që ishte një projekt që simuloi proceset legjislative të BE-së i organizuar nga 03-06 mars 2016 me të rinjë nga vendet e Bashkimit Evropian, rajoni dhe vendi, ku me ç’rast Zoti Bajrami përgëzoi ekipin iCHAT për punën dhe profesionalizimin e treguar me këtë projekt. Njëherit Ministri në MASHT shprehi gadishmërinë për bashkëpunim në fushat që punon MASHT-i.