Edicioni i tretë i Konferencës Ndërkombëtare Modeli i Kombeve të Bashkuara

  Sot filloi punimet Konferenca Ndërkombëtare Modeli i Kombeve të Bashkuara në Kosovë e cila po mbahet në Universitetin e Prishtinës - Fakultetin Filozofik. Kjo...

MEU Kosova

MUN Kosova

Pasqyrat Financiare

Trajnime falas në fushën e ndërmarrësisë dhe aftësimit profesional për të rinjë

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime "iCHAT" në kuadër të projektit "Promovimi i punësimit të të rinjve përmes trajnimeve profesionale, trajnimeve të ndërmarrësisë...

Përfaqësues nga iCHAT takuan zëvendësministrin e Ministrisë së Integrimit Evropian

Më datë 14.03.2016 Drejtori Ekzekutiv: Besmir Kokollari së bashku me përfaqësues nga iCHAT: Koordinatoren e Zyrës Albanë Hoti, Sekretarin Arianit Jashari dhe Menagjeren: Valëza...

iCHAT bëri pranim dorëzimin e kamionit për Ndërmarrjen Shoqërore në Novobërdë

Sot më 20.06.20016 iCHAT në kuadër të realizimit të projektit për krijimin e Ndërmarrjes Shoqërore në Novobërdë për prodhimin e briketit në bashkëpunim me...